středa 19. června 2024

Pozvání

 


Dovolte mi, abych vás co nejsrdečněji pozvala do Sadu nadějí v Řečanech nad Labem 28.6.2024. Slíbila jsem, že právě zde vysadíme vzpomínkovou růži paní Věře Šulcové.

Myslíme i na ty, kteří onkologickému onemocnění podlehli a právě zde jsme vytvořili rozárium vzpomínkových růží. 


  Mnozí onkologičtí pacienti v remisi v Sadě nadějí před dvěmi lety vsadili svůj Strom naděje, za pomoci dětí zdejší základní školy. Věřím, že přijmete mé pozváni a přijedete se podívat, jak rostou stromy naděje.


  Mé pozváni se týká také slavnostního  odhalení Lavičky naděje s paní starostkou obce Řečany n.L. a náměstkyní hejtmana Pardubického kraje odboru zdravotnictví Michaela Matoušková . Spolupráce s ní je pro mě a následně pro pacienty radostí. 

❤️


  Je pro mě ctí, že mé pozváni k této slavnostní ceremonii přijal pan ministr pro evropské záležitosti Martin Dvořák, který mě v mém úsilí pro onkologické pacienty vždy podporoval.

Nejednou jsme spolu řešili otázku projektu Sadu nadějí. Tenkrát před lety byl můj projekt mnohem obsáhlejší,  týkal se následné lázeňské péče pro dětské onkologické pacienty v remisi a jejich rodiče. Třeba i na tuto projektovou část mé vize časem dojde. 


  Na tento den 28.6.2024 je připraven i doprovodný kulturní program obce, kde budete moci např. po setmění zhlédnout film v letním kině.

  Často zmiňuji, že největší devizou je čas. Velmi oceňuji, když ho nezištně věnujeme sobě navzájem. Jen tak se vidět, komunikovat a být. 

Však co je víc? 


Těším se na vás. ❤️





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše milá slova a čas. ♥ Věrka