Blog o životě ... vzpomínkách ... krásách světa

Velebeno slovem i fotografiemi

" každý den je dar ..."

sobota 29. června 2024

Lavička naděje v Řečanech n.L.

 




Citace pana ministra pro evropské záležitosti ČR Martina Dvořáka:

“Lavička naděje” je obdivuhodný projekt, jehož duší je Věra Fina. Jeho cílem je pomáhat udržet naději pro pacienty s onkologickými diagnózami. V Řečanech nad Labem se díky spolupráci s paní starostkou Michaelou Matouškovou (Pardubický kraj) podařilo vytvořit i unikátní Sad Nadějí, který sázejí jak sami pacienti, tak jejich blízcí z celého Česka.

Mám k té obci osobní vztah, před víc jak půl stoletím jsem tam chvilku chodil do školy, paní Věru se snažím dlouhodobě podporovat, s paní starostkou jsme už léta přátelé. Takže jsem u dnešního odhalení Lavičky naděje v Řečanech prostě nemohl chybět! Bylo mi opravdu velkou ctí, dámy!”





Věra Fina:

“Mé poděkování patří životu, že mohu šířit naději a na cestě životem potkávat lidi, kteří mé vize a projekty podporují. 
Dnes jsme slavnostně odhalili Lavičku naděje v Řečanech nad Labem v rámci motivačního projektu pro onkologické pacienty s panem ministrem pro evropské záležitosti České republiky Martinem Dvořákem a paní náměstkyní hejtmana Michaelou  Matouškovou. Děkuji za spolupráci a možnost pomáhat druhým.”



V rozáriu, který je součástí Sadu nadějí, jsme vsadili i vzpomínkové růže. Slib, který jsem poslala tam nahoru paní Věře Šulcové, byl naplněn. 🌹

 Věřím, že další Lavičky naděje najdou své místo tam, kde je třeba, neboť naděje je nejdůležitější síla světa, která skutečně pomáhá.







3 komentáře:

  1. Jsi obdivuhodná♥♥, díky.... Olina z Jiz.

    OdpovědětVymazat
  2. Opět Tvůj další záslužný čin. Jsi prostě hodná obdivu.
    Měj se hezky !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Smekám hluboce před Vámi. Ivča

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milá slova a čas. ♥ Věrka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...