Blog o životě ... vzpomínkách ... krásách světa

Velebeno slovem i fotografiemi

" každý den je dar ..."

úterý 24. září 2024

Plním slib

 


Začátkem března jsem učinila veřejný slib. Dala jsem ho vám všem a předně panu emeritnímu primáři Janu Vlachovi, který v životě pomohl tolika lidem, že jsem neváhala ani vteřinu, když mě o pomoc požádal. Napsal mi počátkem jarních dnů, že bojuje s onkologickým onemocněním a tolik by se potřeboval opřít o naději. Dotknout se jí. Tolik by potřeboval se posadit na Lavičku naděje. 

Oslovila jsem nespočet politiků, lékařů a společností. Ta cesta byla cíl…

Slib splněn. Lavička naděje bude slavnostně odhalena v prostorách Nemocnice Boskovice 27.9.2024 ve 14.00 hodin s paní senátorkou Jaromírou Vítkovou, s paní starostkou  Boskovic Janou Syrovátkovou, s Nemocnicí Boskovice a s Orlem jednota Boskovice. Všichni zmiňovaní podpořili tento projekt. 

Na samém počátku jste byli vy! Vaše sdílení, které nás vzájemně propojilo a ozvala se mi paní Helena Bendová, která významně přispěla k naplnění této vize. 

Děkuji. 🙏

Co je pro mě, jako onkologickou pacientku v remisi cenné, že tento projekt podpořil i kamarád, kterému jsme my všichni před časem pomáhali skrze mé prosby v boji s rakovinou. Petře, (Petr Hlaváček)máš moji poklonu za tvé otevřené srdce ❤️.

A ještě jedno překvapení mám, ale to si s dovolením ponechám na pátek, na slavnostní odhalení Lavičky naděje. Ráda ho předám do rukou, které ho velmi, velmi potřebují…






4 komentáře:

  1. Jsi prostě dobráááá !
    Měj se moc hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Věrko, jste jak přírodní úkaz. Něco neuvěřitelného. Smekám. Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Věrko, vaše druhá šance na život jak zmiňujete není naplněna, je přeplněná. Smekám před vámi. Ivča

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milá slova a čas. ♥ Věrka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...