... smažíme, vaříme, zaváříme, sušíme... nejvíc ze všeho však boduje jedinečná, božská čalamáda jedné paní účetní. V létě ke grilovanému masu ideální. Postup je jednoduchý, požití náročné neb nemá chybu.
Návod: houby povaříme. Papriky a cibuli nakrájíme na kolečka, nevaříme, zalijeme olejem a kečupem. Svaříme ocet, vodu, bobkáč, nové koření, pepř, sůl a cukr. No a celé to smícháme, napěchujeme do skleniček, zavaříme a pak světe div se, okamžitě sklenice mizí ...
Kdo by měl zájem, zašlu přesné množství ingrediencí.
Milá Vierka, poprosím o presný recept, nech sa mi to podarí... vyzerá to božsky. Ďakujem
OdpovědětVymazatdada@zoon.sk
recept odeslán. Ať se dílo daří. Věrka
OdpovědětVymazat