... tato polévka u nás zmizela ze světa rychlostí světla. Nebojím se říci "jedinečná".
Povaříte mořské plody, přidáte houby v kyselém nálevu, které nálevu zbavíte a vyperete. Dále : papričky, nové koření, zázvor (dosti), feferonky, kokosové mléko ( jak si ho udělala z kokosu)- také dosti, smetanu, máslovou jíšku, trocha masového vývaru ( lze nahradit masoxem), dosolit.
...kdo zkusí neprohloupí - dobrou chuť ...
Miluji mořský plody!!!!!Mňam :-)
OdpovědětVymazatahojky Míšo, toto je skutečně mňam, doporučuji.
VymazatVěruško, tedy dala bych si. Ale u nás doma jsem jediná, kdo tyhle dobroty jí... Ti ostatní to ani nezkusili :o)
OdpovědětVymazatPa, Helena
Helenko, můžu s klidným štítem říci, že u nás v rodině to je půl na půl v oblibě s ryby a moskými plody. Při této polévce není řeč o polovině. Chutnala i malému prckovi a to je skutečný "fajn šmekr". Carolinka nesní nic, co je "umělé-éčkovské". Když jíme v restauraci, vždy díky ní poznáme co je dobré a co ne. Je to vážně ochutnávač a při této polévce se dožadovala "ještě".
Vymazat