Blog o životě ... vzpomínkách ... krásách světa

Velebeno slovem i fotografiemi

" každý den je dar ..."

pátek 5. října 2012

...podzimní stůl v country stylu ...


 

... miluji lidový styl, je tolik plný tepla a přírody. Z tohoto důvodu ráda chodím na blog Zuzky http://susieshousecr.blogspot.cz/ je zde pohoda, klid, příroda a ono zmiňované lidské teplo.
                                          A rovněž často nahlížím na stránky skvělé Šárky http://www.sar-latky.cz/  Dnes jsem ušila z její pruhované látky, tento country ubrus ...

7 komentářů:

  1. Věruško, teď mi došlo, že jsem Ti neodpověděla na dotaz s kohouty.... jééé to mě mrzí.. , ale vidím, že už máš prostírání.., kdybys potřebovala.. ráda najdu odkaz.. kupovala jsem vše na webu v jednom obchůdku.. A děkuji za ocenění.. moc jsi mě dojala svým komentíkem.. a vůbec za milá slova*** Přeji Ti krásné dny :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Zuzi, mohu poprosit o radu, jako zkušené farmářky:-) ? Máme 6slepic, jsou to holky šikulky. Ale dnes jsem nesebrala ani jedno vajíčko, což mě šokovalo, neboť běžně máme denně 4-6vajec. Co se mohlo stát nechápu. Mohu poprosit o Tvůj názor?

      Vymazat
    2. Věruško, zkracuje se den, slepice začínají pelíchat, potřebují teplo.. atd.. a když nemají tyto podmínky.. jako je např. zateplený kurník a světlo.. přestaávají snášet, nic se neboj.. je to absolutně normální :-) jak přijde zima.. je po vejcích..

      Vymazat
  2. Zuzi, nic se neděje, pátrala jsem přes google. Hlavní je, že je mám a že jsi mne inspirovala. Krásný víkend plný slunce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi šikulka*** a polštářky.. info u mě v komentu .-) Krásný večer***

      Vymazat
  3. Milá Věruško,
    děkuji za fotečky, ubrus je nádherný. Skvěle sedne ke kohoutkům!A úplně jsem zapomněla na ocenění, jsem hlava děravá. Snad to příště napravím.
    Moc za vše děkuji!
    Objímá Šárka.

    OdpovědětVymazat
  4. A koukám, že to kouhoutům sluší i v bílomodré kombinaci, ubrus je parádní ***

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milá slova a čas. ♥ Věrka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...