Blog o životě ... vzpomínkách ... krásách světa

Velebeno slovem i fotografiemi

" každý den je dar ..."

sobota 9. září 2017

křest Moji knížky ...



Pro všechny, kteří by se chtěli na malou chvíli přenést do úžasné atmosféry křtu Moji knížky,
je možnost zde




Poděkování náleží mé rodině, Peťanovi a Carolince, kteří mi jsou vždy na blízku a podporují mě. 


Poděkování náleží kmotrovi Moji knížky charismatickému Laďovi Kerndlovi a jeho báječné paní Miládce.
Českému rozhlasu a všem, kteří na knize Moje knížka spolupracovali.
Korektorkám, grafikovi, konzultaci režiséra Antonína Kopřivy .
Úžasné výtvarnici Ing.Pavle Konečné, která mi naslouchala, když jsem ji vyslovovala přání mé fantazie pro zrod pohádkových postav a vím, někdy to byly nekonečné a náročné diskuze. Pavli děkuji.


  Nesmím zapomenout na šikovnou Sylvu Procházkovou, která vytvořila kouzelné srdce z křišťálu. Když jsem ji sdělila, že bych potřebovala vytvořit nad plamenem ze skla srdce v srdci, jedno červené, co hoří láskou, které je ukryté v čirém, z ledu, sdělila mi, že to není možné. Pracovala na mé myšlence několik dní a nocí. Kouzelné srdce je na světě. Sylvo děkuji.


 Poděkování patří i dalším a dalším úžasným bytostem, které sebemenší pomocí se přičinili k modré knize poseté hvězdami s obrovským srdcem uprostřed. Se srdcem, které když se otevře, přijde zázrak ...
  Poděkování náleží manželům Sýkorovým, za sponzorskou pomoc.
 
Nesmím zapomenout ani na rezavého kocoura civilním jménem Harley- Davidsona,  mé kamarádky z dětství Lucky, který se stal živým modelem pro fotky v knize. Poslušně pózoval s křišťálovým srdcem na krku...

A když jsme se chystali na křest knihy, přišla mi do cesty úžasná žena Mellu, která mi nejen pomohla s výběrem látky na sukně pro tento výjimečný den. Ale při potvrzení objednávky mi bylo sděleno, že látka se srdci mi je věnována. Neváhala jsem ani chvíli a za toto štědré gesto jsem mé knihy s duší Mellu věnovala. 

Princip bumerangu funguje.




Věrka



14 komentářů:

  1. Dobré ráno vinšuju a upřímně gratuluju!!!si prostě kočka,Věruško,doufám,že se dočkáme od Tebe dalšího "čtiva". knížečku samozřejmě ráda zařadím do své knihovny. zítra nastupuju k mamince,tak hned jak se vrátím,pošlu peníze.
    dnes v 11.30 hrajeme se scholou na svatbě v našem krásném kostele,tak mašíruju dovařit oběd a budu se chystat. (a v neděli,24 září je za Tebe a celou rodinu sloužena mše svatá v 11 hodin,tak se připojte v modlitbě,když to bude možné).
    po sluníčku posílám pozdravy a přeju požehnané,krásné,zdravé a tvořivé dny,Helena.
    v nedělu jste byli se mnou na pouti na Velehradě a v nedělu na Provodově.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Helenko, Tvé řádky me vždy potěší.Však ty víš.dekuji ze srdce.Verka

      Vymazat
  2. Věrko, včera jsme jeli za vnoučátky, tak jsem si křest Mojí knížky poslechla ze záznamu. Krásné setkání báječných lidí. Přeji Ti, aby si Moji knížku přečetlo co nejvíc dětí, ale i dospělých. Je krásné se na chviličku vrátit do dětství. Přeji pěkný víkend. Růža

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ruzenko,to mě těší. Setkání bylo včera velmi příjemné,pro všechny.Verka

      Vymazat
  3. Blahopřeji ke křtu. Krásné dny babího léta, Martina

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Věruško, Gratuluji ke křtu. Pořad jsem vyslechla celý a moc se mi líbil. Knize přeji, aby se dostala k co největšímu počtu čtenářů. Babi Jířa

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem po návratu z dovolené a dítko, už je pokřtěné:-) Nezbylo,než si pustit záznam. Moc hezké povídání. Objednám si knihu,ale chtěla by jsem ji zároveň i s kalendářem. Dej mi vědět, jak na to:-)
    Zatím celou rodinku objímám a doufám, že se u mě v brzku zastavíte!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Renatko, děkuji za Tvé řádky. Mámin kalendář teprve tvořím. Fotky jsou hotové, texty mi leží na stole. Bylo toho v posledním čase tolik ... že bude asi lepší o tom popovídat. Budu na Tebe myslet s knížkou i kalendářem :-) Až bude cesta kolem, určitě Tě rádi uvidíme a zastavíme. Pá a přeji krásné dny. Věrka

      Vymazat
  6. Věrko, posílám obrovskou gratulaci ke křtu Mojí knížky. Musel to být úžasný zážitek. Příští týden se už snad dostanu k objednávce, zatím jsem nevymyslela věnování. Chtěla bych ji pro vnoučátka, která zatím ani nejsou na cestě. Tak nevím, jak to pojmout. Ale teď bojuji s časem, takže se mi nedaří nic vymyslet.:o)
    Přeji krásné dny. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Dášo, děkuji za milé řádky. Až přiletí múza a přinese nápad, ráda jej zvěčním v Moji knížce. A co takhle : pro vnoučátko babičky Dáši :-)
      Věrka

      Vymazat
  7. Kniha měla krásný křest,gratuluji. Moc ráda jsem si záznam poslechla.
    Tak ať se daří i nadále.
    Hanka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milá slova a čas. ♥ Věrka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...