Blog o životě ... vzpomínkách ... krásách světa

Velebeno slovem i fotografiemi

" každý den je dar ..."

úterý 24. září 2024

Plním slib

 


Začátkem března jsem učinila veřejný slib. Dala jsem ho vám všem a předně panu emeritnímu primáři Janu Vlachovi, který v životě pomohl tolika lidem, že jsem neváhala ani vteřinu, když mě o pomoc požádal. Napsal mi počátkem jarních dnů, že bojuje s onkologickým onemocněním a tolik by se potřeboval opřít o naději. Dotknout se jí. Tolik by potřeboval se posadit na Lavičku naděje. 

Oslovila jsem nespočet politiků, lékařů a společností. Ta cesta byla cíl…

Slib splněn. Lavička naděje bude slavnostně odhalena v prostorách Nemocnice Boskovice 27.9.2024 ve 14.00 hodin s paní senátorkou Jaromírou Vítkovou, s paní starostkou  Boskovic Janou Syrovátkovou, s Nemocnicí Boskovice a s Orlem jednota Boskovice. Všichni zmiňovaní podpořili tento projekt. 

Na samém počátku jste byli vy! Vaše sdílení, které nás vzájemně propojilo a ozvala se mi paní Helena Bendová, která významně přispěla k naplnění této vize. 

Děkuji. 🙏

Co je pro mě, jako onkologickou pacientku v remisi cenné, že tento projekt podpořil i kamarád, kterému jsme my všichni před časem pomáhali skrze mé prosby v boji s rakovinou. Petře, (Petr Hlaváček)máš moji poklonu za tvé otevřené srdce ❤️.

A ještě jedno překvapení mám, ale to si s dovolením ponechám na pátek, na slavnostní odhalení Lavičky naděje. Ráda ho předám do rukou, které ho velmi, velmi potřebují…






3 komentáře:

  1. Jsi prostě dobráááá !
    Měj se moc hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Věrko, jste jak přírodní úkaz. Něco neuvěřitelného. Smekám. Eva

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milá slova a čas. ♥ Věrka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...